Aktuális hírek, közlemények

Megvan az első Erste Liga győzelmünk a Corona ellen!

Gyergyói Hoki Klub–Brassói Corona mérkőzéssel folytatódott szombaton a jégkorong menetelés. A kék-sárgák ellen mindeddig nem sikerült nyernünk az Erste Ligában, de most végre véget ért a rossz sorozat. Hosszabbításban győztünk. Gyergyói Hoki Klub–Brassói Corona 2–1 (hu.) (1–0, 0–0, 0–1, 1–0).

Olvass tovább

Két pontot hoztunk a Vákárból!

A semleges nézők nagyszerű hokiélménnyel gazdagodhattak idei első csíkszeredai fellépésünkön. Kilenc gólt láthattak, izgalmat, hajtást, fordulatokat, ehhez illő teltházzal és hangulattal. Csapatunk alaposan kitett magáért, minden elismerést megérdemel, és megérdemelte a két pontot is. Csíkszeredai Sportklub–Gyergyói Hoki Klub 4–5 hu. (1–1, 2–1, 1–2, 0–1).

Olvass tovább

Tudunk mi hokizni: sima siker az Acélbikák ellen

Láttunk már szép dolgokat ebben a szezonban a Gyergyói Hoki Klub legénységétől, de ez volt az a meccs, amikor kijelenthettük: végre úgy jégkorongozunk, ahogyan az elő van írva. Dunaújvárosnak esélye sem volt. Gyergyói Hoki Klub–Dunaújvárosi Acélbikák 4–0 (1–0, 1–0, 2–0).

Olvass tovább

Nehezen lett meg a 3 pont a Steaua ellen

Talán túl simán sikerült egy nappal korábban legyőzni a Steauát, és a sok gól után most is könnyű meccsre számítottunk. Egyáltalán nem az lett. Catrinoi Adrian vezetésével nagyon erős ellenállást tanúsított a sokszoros bajnok, de végül, ha nehezen is, de meglett a 3 pont. Gyergyói Hoki Klub–Bukaresti Steaua 4–3 (1–1, 2–2. 1–0).

Olvass tovább

Tizenegyet lőttünk a Steauának

A Bukaresti Steauával ebben az évben először találkoztunk tétmérkőzésen. Miután a Gyilkos-tó Kupán eléggé megnehezítették a dolgunkat, most ez nem jött nekik össze. Tizenegyet lőve, fölényes különbséggel húztuk be a kötelezőt. Gyergyói Hoki Klub–Bukaresti Steaua 11–4 (4–1, 4–1, 3–2).

Olvass tovább

Az EURÓPAI JÉGKORONGKLUBOK SZÖVETSÉGE TAGJA LETT A GYHK

A Gyergyói Hoki Klub az Erste Liga mezőnyéből egyedüliként, és egyben első romániai klubként felvételt nyert az EURÓPAI JÉGKORONGKLUBOK SZÖVETSÉGÉBE.

Olvass tovább

Nagyon hasznos volt az érdi edzőtábor

Egy bemutató program keretében láthatták az érdeklődők október 27-én azokat a taktikai és technikai elemeket, amelyek gyakorlása a Gyergyói Hoki Klub Érden lezajlott edzőtáborában kezdődött el. Az edzőtábor Hargita Megye Tanácsa pályázati támogatása révén valósulhatott meg 2019 július 27 és augusztus 4 között.

Olvass tovább

Az emberelőnyökön múlt: elvitte a Sportklub a pontokat

13,5 percet játszhattunk emberelőnyben és egyszer sem tudtunk betalálni. Ez pecsételte meg a mérkőzés sorsát, a székely rangadón a Csíkszereda győzött, amely jóval hatékonyabban élt a lehetőségeivel. Gyergyói Hoki Klub–Csíkszeredai Sportklub 2–5 (2–2, 0–2, 0–1).

Olvass tovább

Megjelenítve 8 az összesen 82 hírből