Aktuális hírek, közlemények

Timur Raszulov is visszatér Gyergyóba!

A Gyergyói Hoki Klub örömmel jelenti be: Timur Raszulov jövőre is nálunk játszik: a 31 éves orosz-romániai hátvéddel szerződést hosszabbtottunk, játékára a következő szezonban is számíthatunk.

Olvass tovább

Malcolm Cameron is folytatja a munkát!

A Gyergyói Hoki Klub örömmel jelenti be: jégkorongcsapatunkat a 2020-2021-es szezonban is Malcolm Cameron vezetőedző fogja irányítani.

Olvass tovább

Jordon Cooke piros-fehér marad!

Örömmel jelenthetjük be: Jordon Cooke a 2020-2021-es szezonban is a Gyergyói Hoki Klub piros-fehér mezében játszik!

Olvass tovább

Malcolm Cameron szezonzáró gondolatai

Kiváló szezonban volt részünk, és köszönetet mondok annak a sok embernek, akik segítségükkel hozzájárultak ahhoz, hogy ez egy nagyon pozitív tapasztalat legyen. A dobok, éneklés, tapsolás és természetesen a csokoládédobálás új és szórakoztató élmény volt számomra.

Olvass tovább

Megvan az első Erste Liga győzelmünk a Corona ellen!

Gyergyói Hoki Klub–Brassói Corona mérkőzéssel folytatódott szombaton a jégkorong menetelés. A kék-sárgák ellen mindeddig nem sikerült nyernünk az Erste Ligában, de most végre véget ért a rossz sorozat. Hosszabbításban győztünk. Gyergyói Hoki Klub–Brassói Corona 2–1 (hu.) (1–0, 0–0, 0–1, 1–0).

Olvass tovább

Két pontot hoztunk a Vákárból!

A semleges nézők nagyszerű hokiélménnyel gazdagodhattak idei első csíkszeredai fellépésünkön. Kilenc gólt láthattak, izgalmat, hajtást, fordulatokat, ehhez illő teltházzal és hangulattal. Csapatunk alaposan kitett magáért, minden elismerést megérdemel, és megérdemelte a két pontot is. Csíkszeredai Sportklub–Gyergyói Hoki Klub 4–5 hu. (1–1, 2–1, 1–2, 0–1).

Olvass tovább

Tudunk mi hokizni: sima siker az Acélbikák ellen

Láttunk már szép dolgokat ebben a szezonban a Gyergyói Hoki Klub legénységétől, de ez volt az a meccs, amikor kijelenthettük: végre úgy jégkorongozunk, ahogyan az elő van írva. Dunaújvárosnak esélye sem volt. Gyergyói Hoki Klub–Dunaújvárosi Acélbikák 4–0 (1–0, 1–0, 2–0).

Olvass tovább

Nehezen lett meg a 3 pont a Steaua ellen

Talán túl simán sikerült egy nappal korábban legyőzni a Steauát, és a sok gól után most is könnyű meccsre számítottunk. Egyáltalán nem az lett. Catrinoi Adrian vezetésével nagyon erős ellenállást tanúsított a sokszoros bajnok, de végül, ha nehezen is, de meglett a 3 pont. Gyergyói Hoki Klub–Bukaresti Steaua 4–3 (1–1, 2–2. 1–0).

Olvass tovább

Megjelenítve 8 az összesen 86 hírből