Keretünk minden tagjának negatív lett a koronavírus tesztje, lehettek meccsek és behúztunk újabb hat pontot, és nagyjából ennyi a lényege a bukaresti „egyetemisták” elleni találkozóknak. Gyergyói Hoki Klub–Sportul Studențesc 14–1 (3–0, 4–0, 7–1) és 28–3 (7–2, 5–0, 16–1).

 

 Mi értelme ezeknek a meccseknek? - tette fel a költői kérdést egyik játékosunk a Sportul elleni egyik találkozó közben a cserepadon. Ilyen ellenfél ellen játszani egy csapatnak, egy játékosnak sem kihívás.

De ha ott szerepel a naptárban, akkor játszani kell. Túl vagyunk rajta. A pályára lépő mezőnyjátékosok mindegyike szerzett legalább egy pontot, összesen 42 gólban vállalva szerepet.

A találkozók egyébként éppolyan hangulatban zajlottak, mintha a világban minden a legnagyobb rendben lenne, szó se lenne járványról: ilyen meccsek senkit nem érdekelnek, akkor is üres lett volna a csarnok.

 

Romániai jégkorongbajnokság, november 7:
Gyergyói Hoki Klub–Sportul Studențesc 14–1 (3–0, 4–0, 7–1)

Gólszerzők: Péter Zsolt 3, Kozma Zsolt, Szabó Pál Krisztián, Silló Arnold 2-2, Igor Bobcek, Csergő Hunor, Lázár Kain, Sára Tibor, Nagy Csaba, illetve Fetes Norbert.

 

Romániai jégkorongbajnokság, november 8: 
Gyergyói Hoki Klub–Sportul Studențesc 28–3 (7–2, 5–0, 16–1)

Gólszerzők: Barabás László 5, Szigeti Ákos, Biró Gergő, Ferencz-Csibi Róbert, Sára Tibor, Benedek Roland 3-3, Lázár Kain, Ivácson Roland, Csergő Hunor 2-2, Timur Raszulov és Nagy Csaba 1-1 illetve Adrian Lefterache 2, Cristian Haba.