A Gyergyói Hoki Klub örömmel jelenti be: jégkorongcsapatunkat a 2020-2021-es szezonban is Malcolm Cameron vezetőedző fogja irányítani.


A Gyergyói Hoki Klub örömmel jelenti be: jégkorongcsapatunkat a 2020-2021-es szezonban is Malcolm Cameron vezetőedző fogja irányítani.

Nem vitás: Malcolm Cameron olyan teljesítményt tett le a gyergyói jégkorong asztalára, ami önmagáért beszél.
Egy jó játékosokból álló keretet vett át 2019 októberében, akik azonban valamitől nem tudtak csapatként eredményesek lenni. Határozott döntéseket tudott hozni amikor kellett, még akkor is, ha ez megosztotta a szurkolókat de az öltözőt is.

Számos alkalommal „húzott” olyant egy-egy meccsen, ami győzelmet hozott nehéz helyzetből is.
Bejutottunk a Románia Kupa döntőjébe, és győzelmet érdemeltünk volna. 8-ból 8-szor győztünk az Erste Liga középszakaszban. Megnyertük a Corona elleni negyeddöntőt.

Az eredmények őt, munkájának hatékonyságát igazolják.
Örülünk, hogy megkeresésünkre igent mondott, és vállalja a további munkát a Gyergyói Hoki Klubnál.

Malcolm Cameron hazautazása óta is folyamatos kapcsolatban van a klubvezetéssel, közösen dolgozunk a keret megerősítésén.

Amint a körülmények engedik megérkezik Gyergyószentmiklósra, hogy újra induljon a közös edzésmunka.
A cél: trófeákat akarunk nyerni!
Hajrá Gyergyó!

Malcolm Cameron: Nagyon izgatott vagyok, hogy a tavalyi szezonra építve, további lépéseket tehetünk annak irányába, hogy trófeákat nyerjünk. A szurkolók lelkesedése, valamint a menedzsment és a játékosok kemény munkája, odaadása rendkívül meglátszik azon a munkafolyamaton, amelyet elkezdtünk tavaly. Mindannyian ugyanazt a célt kívánjuk elérni. Keményen dolgozom a menedzsmenttel annak érdekében, hogy egy olyan játékoskeretet állítsunk össze, amellyel elérhetjük ezeket a célokat. A Gyergyói Hoki Klub szurkolói szomjazzák a sikert, ezt a saját bőrünkön is tapasztalhattuk, mi pedig újra mindent megteszünk majd annak érdekében, hogy úgy szolgáljuk ki őket, ahogy megérdemlik. Hajrá Gyergyó!