Legújabb igazolásunkat sem bíztuk a véletlenre, olyan csatárt hoztunk, aki igencsak otthonosan érzi magát az Erste Liga csapatainak kapui előtt. Bőven pont/meccs fölötti az eredményességátlaga a ligában Bodó Christophernek. Ezt a szintet akarja nálunk is folytatni.

Bodó Christopherre számít a magyar válogatott is,
eddig 2 világbajnokságon viselhette a nemzeti csapat mezét 

„Úgy néz ki, remek csapat áll össze Gyergyóban a következő szezonra, és örülök, hogy ennek részese lehetek. Várom, hogy a liga egyik legszenvedélyesebb szurkolótábora előtt játszhassak. Hallottam arról, hogy milyen hangulatot tudnak teremteni a mérkőzéseken. Az ilyen támogatás nagy erőt tud adni minden játékos számára” - fogalmaz Bodó, a Gyergyói Hoki Klub új csatára.

A kanadai-magyar támadó légiósként csatlakozik hozzánk, de számára egyáltalán nem idegen az Erste Liga világa: a MAC és az UTE színeiben 4 szezont játszott végig ebben a sorozatban.
Hogy milyen szinten? A 73 alapszakasz meccsen elért 123 pontja, és 18 rájátszás mérkőzésen további 20 a válasz erre. 
Egy olyan játékos, akit minden csapat szívesen látna a soraiban, és senki sem örül, ha ellenfélként találkozik vele.
Amint elmondta, jól érezte magát Budapesten is, és gondolkodott azon, hogy tovább maradjon ott, amikor a GYHK megkereste az ajánlatával. Az egyéb tényezők mellett sokat számított, hogy már korábbról ismeri Szilassy Zoltánt, és úgy gondolja, hogy egy olyan személy, akivel szívesen dolgozna együtt.
A döntésében segített az is, hogy ide igazolt legjobb barátja Orbán Brance is, akivel éveken át egy sorban szerepelt, és izgatottan várja, hogy újra együtt játszhassanak.
„Tetszik az a hozzáállás és az, a szervezettség, amit látok a GYHK-nál, látszik, hogy nagyon komolyan veszik a jégkorongot” - jelenti ki Chris, aki elsősorban szélsőként érzi jól magát, de centerként is jól teljesít, ha szükséges.
Leszögezi: egy nagyon jó szezont zárt egyénileg (35 meccsen 65 pont) és ugyanígy szeretné folytatni. Ígéri, hogy nagyon keményen fog dolgozni ezért.
Bodó Christopher már felemelhette egyszer az Erste Liga trófeáját, szeretné ezt megtenni nálunk is.
Ezt mondja: „Nagyon szeretnék bajnokságot nyerni és úgy gondolom, ez a csapat megfelelő hozzáállással el tudja ezt érni”!

Hajrá Gyergyó!