Három fiatal jégkorongozó, Demeter Arnold kapus, Császár Hunor csatár, és Tódor Csaba hátvéd már a Gyergyói Hoki Klub hazai játékosaival együtt kezdték meg a felkészülést a következő szezonra. Őket köszönthetjük elsőként új játékosokként a 2021-2022-es szezonra készülő csapatban.



Császár Hunor a Fehérvári Titánoktól tér vissza Székelyföldre, Tódor Csaba és Demeter Arnold a Sapientia U23 csapatától igazol haza Gyergyószentmiklósra.
Demeter Arnold 19 éves, gyergyószentmiklósi kapuvédő, aki 14 éves korában igazolt Csíkszeredába, ahol a romániai és magyarországi utánpótlás bajnokságokban fejlődött, majd a Sapientia U23 együttesében szerzett tapasztalatot a felnőttek között.
Tódor Csaba ugyancsak gyergyószentmiklósi, itthon nőtt fel, és két éve már az Erste Ligában is bemutatkozhatott a GYHK mezében. A 21 éves hátvéd  Sapientia U23 csapatában gyűjtötte tovább mostanig a tapasztalatokat.
Császár Hunort jól ismerhetjük, a gyors és gólerős, csíkszeredai születésű játékos még csak 21 éves, de már 4 szezont végigjátszott a Fehérvári Titánok színeiben.
Nagyon örülünk, hogy a három fiatal minket választott, és a Gyergyói Hoki Klub színeiben folytatja a pályafutását.

A csíkkarcfalvi edzőközpontban Szilassy Zoltán, Góga Attila és Jukka Kontsas edzők irányítása alatt az említettek mellett Ruczuj Gellért kapus, Ferencz-Csibi Róbert, Fejes Nándor, Imre Patrik és Kozma Zsolt hátvédek, Benedek Roland, Biró Gergő, Lázár Kain, Péter Zsolt, Silló Arnold, Szabó Krisztián és Szigeti Ákos kezdték el a közös munkát.

Isten hozott Arnold, Hunor, és Csaba!
Jó munkát mindenkinek!
Hajrá Gyergyó!