Aktuális hírek, közlemények

Közel voltunk, hogy elvegyük a pályaelőnyt

Nagyszerű mérkőzést játszottunk Csíkszeredában az Erste Liga rájátszás nyitányán. Ahogy várható volt, ez a székely play-off csata nagyon kiélezett párharc, apró dolgok döntenek. A folytatás még simán a miénk lehet.

Olvass tovább

Székely rangadók , presztízscsaták jönnek

A Gyergyói Hoki Klubot a Csíkszeredai Sportklub választotta ellenfélül az Erste Liga negyeddöntőjében. Székely rangadókon kell tehát kivívjuk a továbbjutást, A 4 győzelemig tartó párharc kedden és szerdán idegenben indul, szombaton és vasárnap itthon Gyergyószentmiklóson folytatódik. Szilassy Zoltán így látja ezt:

Olvass tovább

Edzői mérleg alapszakasz után, rájátszás előtt

Szilassy Zoltán: A védekezésünket kell tovább erősítenünk. Ha kevés gólt tudunk lőni, akkor még kevesebbet szabad kapnunk. Mi nem leszünk az a csapat, aki 6-7 gólokat lő egy meccsen. Nekünk akkor van esélyünk, ha az ellenfeleket 2-3 gólon tartjuk. A rájátszásra ez a cél.

Olvass tovább

Góga: most úgy látom a meccset mint egy sakkjátszmát

Szülővárosa, Gyergyószentmiklós csapatában már nagyon fiatalon, aztán gyergyóiként Csíkszeredában, székelyként Galacon és Románia válogatottjában, majd újra Gyergyószentmiklóson: Góga Attila mindenhol kiérdemelte, hogy mezén viselhette a csapatkapitánynak járó C betűt. Kivívta csapattársai, az ellenfelek, és azok szurkolóinak is a tiszteletét. A kapitány most már edzőként segíti a Gyergyói Hoki Klubot.

Olvass tovább

A magyar válogatottban játszani mindig megtiszteltetés

Gyergyói játékos több is szerepelt már Magyarország jégkorong válogatottjaiban, a felnőttek között és korosztályos csapatokban is. Azonban most először fordul elő, hogy a nemzeti együttesnek Gyergyószentmiklós felnőtt csapata ad játékost. Szigeti Ákossal beszélgettünk, aki csütörtökön és pénteken Lengyelország ellen segítheti Magyarország csapatát.

Olvass tovább

A Sportullal kezdünk, Brassóra készülünk

A Gyergyói Hoki Klub számra is elkezdődik a Románia Kupa. Galacon a Sportul Studențesc lesz ma 13 órától az első ellenfél. Nem lenézve őket de az igazi nagy kihívás a pénteki, Corona elleni összecsapás lesz.

Olvass tovább

A rájátszásra kell készen állnunk

Alapos átalakuláson esett át a Gyergyói Hoki Klub a magyarországi túránk óta, most pedig itthoni Erste Liga mérkőzések várnak ránk. Cél, hogy meccsről meccsre javuljunk. Már most szeretnénk megnyerni a találkozókat, de igazából a rájátszásra kell készen állnunk – szögezi le edzőnk, Szilassy Zoltán.

Olvass tovább

Szurkolói mezek

Olvass tovább

Megjelenítve 8 az összesen 122 hírből