Aktuális hírek, közlemények

Három új játékossal kezdtük el a felkészülést

Három fiatal jégkorongozó, Demeter Arnold kapus, Császár Hunor csatár, és Tódor Csaba hátvéd már a Gyergyói Hoki Klub hazai játékosaival együtt kezdték meg a felkészülést a következő szezonra. Őket köszönthetjük elsőként új játékosokként a 2021-2022-es szezonra készülő csapatban.

Olvass tovább

Nagy változások ideje ez

Lezárult a 2020-2021-es szezon, már a következő idény csapatának felépítésén dolgozik a Gyergyói Hoki Klub. A játékoskeret is alaposan átalakul, de a munkamódszer is hoz újdonságokat. A csapatépítésről, nyári programról kérdeztük Szilassy Zoltán vezetőedzőt.

Olvass tovább

Köszönjük fiúk!

Olvass tovább

Edzői értékelő a szezon végén

Szilassy Zoltán edző a 2020-2021-es idény utolsó mérkőzése után összegezte a legfontosabbakat.

Olvass tovább

Kezünkbe vesszük az utánpótlás nevelést

Ezennel bejelentjük: saját utánpótlás nevelő központot hoz létre a Gyergyói Hoki Klub Gyergyószentmiklóson, amely 2021 májusától elkezdi a működését.

Olvass tovább

Rálépünk a döntő fele vezető útra

A Gyergyói Hoki Klubra mától új kihívás vár. Indul a romániai jégkorongbajnokság rájátszása. Hat hét kényszerpihenő után senkinek nem lenne könnyű egyből csúcsformában játszani, de muszáj minél hamarabb felvennünk a ritmust. Szilassy Zoltán rámutat: az első harmad lesz a kritikus Brassóban.

Olvass tovább

Egy fejezet lezárult

A csoda elmaradt, a Gyergyói Hoki Klub számára a negyeddöntő jelenti idén az Erste Ligában a végállomást. A székely párharcban a Csíkszeredai Sportklub behúzta a negyedik győzelmét és ezzel ők kerültek az elődöntőbe.

Olvass tovább

Nem sikerült az egyenlítés...

Nagyon kellett volna az egyenlítés, de nem jött össze. Az első harmad kiváló játékát nem tudtuk folytatni 60 percen keresztül, megingásainkat pedig sorra kihasználta a Sportklub. Kedden győzelmi kényszerben lépünk jégre az 5. meccsen.

Olvass tovább

Megjelenítve 8 az összesen 133 hírből