Aktuális hírek, közlemények

Életet menthet az odafigyelés

70 férfi számára lesz ingyenesen elérhető az a szűrővizsgálat, amelyet a Gyergyószentmiklósi Municípiumi kórház biztosít. Ehhez a Gyergyói Hoki Klub biztosította a szükséges anyagiakat, kampányunkkal pedig sokak figyelmét felhívtuk a szűrővizsgálatok fontosságára.

Olvass tovább

Visszavágtunk az Újpestnek

Az októberi magyarországi túránkon egyetlen vereséget szenvedtünk, az UTE otthonában. Most azonban odatettük magunkat, úgy ahogy kell, és ennek nem lehetett más az eredménye, mint a sima győzelem. Mostmár tényleg elmondhatjuk, hazai jégen is tudunk sikeresek lenni.

Olvass tovább

A Fradinak sem kegyelmeztünk

Fordulatos mérkőzést játszottunk az FTC-Telekom ellen, vezetésük után egyenlítenünk kellett, és aztán ők is egyenlítettek, de a lényeg, hogy a 60 perc leteltekor 4-3-as eredménnyel Gyergyói Hoki Klub győzelmet mutatott az eredményjelző.

Olvass tovább

 A szezon legszebb meccsén vertük a listavezetőt

A BJA csapatával olyan meccset játszottunk, amilyent egy semleges hokikedvelő is szívesen megnézne. De, ami a legfontosabb: győztünk, és 3 ponttal közelebb kerültünk hozzájuk.

Olvass tovább

Romániai bajnokik erőltetett menetben

Az Erste Ligában válogatott meccsek miatt szünet volt, öt játékosunk, valamint két edzőnk is szerepet kapott Magyarország nemzeti együttesében a Sárközy Tamás emléktornán. Eközben a romániai bajnokság nem állt le, sőt igencsak zsúfolt programban kellett helytállni. 

Olvass tovább

Büntetők után két pontot buktunk a Corona ellen   

Jobban játszottunk, mint két nappal korábban a Sportklub ellen, de rengeteg nagy helyzetet kihagytunk és ezek miatt a Corona talpra tudott állni.   Így csak egy pontot tartottunk itthon.

Olvass tovább

A Vákárból is elhoztuk a 3 pontot!

Az itthoni győzelem után Csíkszeredában is legyőztük a Sportklubot. A szezon második székely rangadóján is mi voltunk a jobbak, keményen dolgoztunk, hogy ez így legyen.

Olvass tovább

Győzelem a székely ragadón

Rengeteg emberhátrányt kivédekezve, egyenlő létszámban dominálva, és emberelőnyben is remekelve nyertünk a szezon első székely rangadóján a Sportklub ellen. Kétség sem fért hozzá: mi vagyunk a jobb csapat.

Olvass tovább

Megjelenítve 8 az összesen 175 hírből