Aktuális hírek, közlemények

Jimi Jalonen: csak a győzelem számít

A csapatunk kerete 90 százalékban egyben marad, csak néhány ponton lesznek változások – ezt már mindenki tudja. Most még egy fontos láncszem a helyére került: finn hátvédet igazoltunk. Jimi Jalonen érkezik a Gyergyói Hoki Klubhoz.

Olvass tovább

Csiszer Ádám: fontos, hasznos játékossá szeretnék válni

U20-as magyar válogatott székely játékos érkezik a Gyergyói Hoki Klubhoz. A Titánoktól jön, hogy bajnokesélyes csapatnál bizonyíthasson és fejlődhessen tovább.

Olvass tovább

A jövő szezon csapata játszott idén

A csapatunk tavalyi átalakítása meghozta az eredményét: bronzérmesek lettünk az Erste Ligában, és a gyergyói jégkorong történetének második ezüstjét szereztük a romániai bajnokságban. A legsikeresebb szezonunk volt ez, és ha az a betegséghullám ne jött volna… De a legfontosabb, hogy felépült az a csapat, amelytől jövőre várhatunk igazán eredményt.

Olvass tovább

Fájó, ahogy véget ért egy csodás szezon

Bronzot nyertünk az Erste Ligában és több, mint húsz év után ismét ezüstöt a romániai bajnokságban. Ha csak ezt nézzük, akkor akár örülhetnénk is a 2021-2022-es szezon végén, de inkább csalódottságot érzünk. Ebben több volt…

Olvass tovább

Ha így csináljuk az elődöntőben is, akkor ott is eredményesek leszünk

A Gyergyói Hoki Klub csapata zsinorban négy meccset nyerve, ezalatt mindössze 4 gólt kapva jutott be a legjobb négy közé az Erste Ligában. Nem akarunk itt megállni. Miközben azt számolgatjuk, hogy kivel találkozhatunk az elődöntőben, van idő a pihenésre is a játékosainknak. Szilassy Zoltán értékel.

Olvass tovább

Brance Orban: We’re not just players on the ice, it’s the community’s team!

Fascinating goals, a true leader on ice and in the locker room- that’s only a few reasons why the fans love him. Let’s get to know Brance Orban, the team captain of Gyergyói Hoki Klub.

Olvass tovább

Brance Orbán: Nem csak játékosok vagyunk a jégen, ez a csapat a közösségé

Futószalagon termeli a gólokat és a gólpasszokat, igazi vezér a jégen és az öltözőben. Ezt látják, ezért szeretik őt a Gyergyói Hoki Klub szurkolói. Ismerjük meg egy kicsit közelebbről Brance Orbánt, a GYHK csapatkapitányát.

Olvass tovább

Itt nagyon tökösnek, agresszívnek kell lenni!

Gyergyói Hoki Klub–Brassói Corona párharc lesz az Erste Liga 2021-2022-es szezonjának egyik negyeddöntője. Ebben a szezonban mindegyik mérkőzésünket megnyertük ellenük, így nem ok nélkül vagyunk bizakodóak. Szilassy Zoltán szerint a rájátszásban a lényeg, hogy lépésről lépésre, cseréről cserére, meccsről meccsre gondolkodva haladjunk előre a célunk felé.

Olvass tovább

Megjelenítve 8 az összesen 158 hírből