Aktuális hírek, közlemények

Új játékos a GYHK-nál: Devin DiDiomete

Olvass tovább

Erste Liga, és romániai bajnokság

A Gyergyói Hoki Klub a 2021-2022-es szezonban is két versenysorozatban szerepel, A Romániai Jégkorong Szövetség által szervezett romániai jégkorongbajnokságban és a Magyar Jégkorong Szövetség által szervezett Erste Ligában.

Olvass tovább

Szilassy Zoltán: ott tartunk, ahol ilyenkor kell, de rengeteg munka van még előttünk

Olvass tovább

Györfy Tihamér: 8 év után újra itthon

16 éves korában már felnőtt meccsen is szerepelhetett, majd ahogy sok más társa, itthagyta a szülőföldet. Most újra piros-fehérben láthatjuk őt, hazaérkezésével nemcsak a védelem erősödik, de a csapat székely gerince is.

Olvass tovább

Sándor-Székely Ottó: örülök, hogy hazajöhettem

Olvass tovább

Vincze Péter és Vincze Gergő: csatár testvérek érkeztek

Vincze Péter és Vincze Gergő Magyarországon születtek, magyar válogatottak, de erdélyi gyökereik révén megszerezhették a romániai állampolgárságot is. Így hazai játékosként segíthetik mostantól a csapatunkat. Két csatárral erősödött a keretünk.

Olvass tovább

Santeri Saari: Gyergyó ellen mindig nehéz volt

Két éve, az első Erste Ligás szezonunkban már megismerhettük azt a finn jégkorongozót, aki a Gyergyói Hoki Klub legújabb játékosa. Santeri Saari akkor ellenfélként érkezett Gyergyószentmiklósra, mostantól azonban piros-fehérben látjuk őt.

Olvass tovább

Demeter Arnold: olyan kapus akarok lenni, akivel igazi kihívás szembenézni

Még gyerekként költözött Gyergyószentmiklósról Csíkszeredába, a Sapientia U23-nál kóstolt bele a felnőtt hoki világába, hogy mostantól itthon, piros-fehér mezben fejlődhessen tovább Demeter Arnold. Cél, hogy meghatározó szereplővé váljon a GYHK kapujában.

Olvass tovább

Megjelenítve 8 az összesen 149 hírből