Aktuális hírek, közlemények

 Daniel Trancă is piros-fehérben folytatja!

Újabb fontos lépés a következő évek csapatának felépítésében, hogy még egy meghatározó játékosunkkal megegyeztünk: Daniel Trancă is aláírta új szerződését, amely 2+1 évre szól. Ő is a Gyergyói Hoki Klubnál marad!

Olvass tovább

Hatalmas rutint hoz Gyergyóba Jyri Marttinen

Bajnoki címet nyert a Finnországban, világbajnoki ezüstérmes. Hazája élvonalában több, mint 800, a svéd elitben közel 200 meccset játszott, ezt a tapasztalatot hozza magával Gyergyószentmiklósra. Ő új hátvédünk, Jyri Marttinen!

Olvass tovább

 Imre Patrik is hosszabbított!

Miközben zajlanak az alapszakasz mérkőzések és közeledik a rájátszás, a háttérben is folyik a munka, a következő évek csapatának építése. Ennek fontos eleme, hogy  egy újabb hátvéd, Imre Patrik is meghosszabbította a szerződését a Gyergyói Hoki Klubnál!

Olvass tovább

Fejes Nándor még évekig velünk marad!

További 2+1 évre szóló szerződést írt alá Fejes Nándor a Gyergyói Hoki Klubbal. Kiváló hátvédünk jól érzi magát piros-fehérben, fel sem merült benne, hogy más Erste Ligás csapatnál folytassa. Mindig a következő meccsre figyelünk, de több évre tervezünk előre. Csapatunk építésének újabb nagyon fontos lépése ez a szerződéshosszabbítás.

Olvass tovább

Életet menthet az odafigyelés

70 férfi számára lesz ingyenesen elérhető az a szűrővizsgálat, amelyet a Gyergyószentmiklósi Municípiumi kórház biztosít. Ehhez a Gyergyói Hoki Klub biztosította a szükséges anyagiakat, kampányunkkal pedig sokak figyelmét felhívtuk a szűrővizsgálatok fontosságára.

Olvass tovább

Visszavágtunk az Újpestnek

Az októberi magyarországi túránkon egyetlen vereséget szenvedtünk, az UTE otthonában. Most azonban odatettük magunkat, úgy ahogy kell, és ennek nem lehetett más az eredménye, mint a sima győzelem. Mostmár tényleg elmondhatjuk, hazai jégen is tudunk sikeresek lenni.

Olvass tovább

A Fradinak sem kegyelmeztünk

Fordulatos mérkőzést játszottunk az FTC-Telekom ellen, vezetésük után egyenlítenünk kellett, és aztán ők is egyenlítettek, de a lényeg, hogy a 60 perc leteltekor 4-3-as eredménnyel Gyergyói Hoki Klub győzelmet mutatott az eredményjelző.

Olvass tovább

 A szezon legszebb meccsén vertük a listavezetőt

A BJA csapatával olyan meccset játszottunk, amilyent egy semleges hokikedvelő is szívesen megnézne. De, ami a legfontosabb: győztünk, és 3 ponttal közelebb kerültünk hozzájuk.

Olvass tovább

Megjelenítve 8 az összesen 179 hírből