Aktuális hírek, közlemények

Ha így csináljuk az elődöntőben is, akkor ott is eredményesek leszünk

A Gyergyói Hoki Klub csapata zsinorban négy meccset nyerve, ezalatt mindössze 4 gólt kapva jutott be a legjobb négy közé az Erste Ligában. Nem akarunk itt megállni. Miközben azt számolgatjuk, hogy kivel találkozhatunk az elődöntőben, van idő a pihenésre is a játékosainknak. Szilassy Zoltán értékel.

Olvass tovább

Brance Orban: We’re not just players on the ice, it’s the community’s team!

Fascinating goals, a true leader on ice and in the locker room- that’s only a few reasons why the fans love him. Let’s get to know Brance Orban, the team captain of Gyergyói Hoki Klub.

Olvass tovább

Brance Orbán: Nem csak játékosok vagyunk a jégen, ez a csapat a közösségé

Futószalagon termeli a gólokat és a gólpasszokat, igazi vezér a jégen és az öltözőben. Ezt látják, ezért szeretik őt a Gyergyói Hoki Klub szurkolói. Ismerjük meg egy kicsit közelebbről Brance Orbánt, a GYHK csapatkapitányát.

Olvass tovább

Itt nagyon tökösnek, agresszívnek kell lenni!

Gyergyói Hoki Klub–Brassói Corona párharc lesz az Erste Liga 2021-2022-es szezonjának egyik negyeddöntője. Ebben a szezonban mindegyik mérkőzésünket megnyertük ellenük, így nem ok nélkül vagyunk bizakodóak. Szilassy Zoltán szerint a rájátszásban a lényeg, hogy lépésről lépésre, cseréről cserére, meccsről meccsre gondolkodva haladjunk előre a célunk felé.

Olvass tovább

Kérdések és válaszok az alapszakasz felénél

Olvass tovább

Új játékos a GYHK-nál: Devin DiDiomete

Olvass tovább

Erste Liga, és romániai bajnokság

A Gyergyói Hoki Klub a 2021-2022-es szezonban is két versenysorozatban szerepel, A Romániai Jégkorong Szövetség által szervezett romániai jégkorongbajnokságban és a Magyar Jégkorong Szövetség által szervezett Erste Ligában.

Olvass tovább

Szilassy Zoltán: ott tartunk, ahol ilyenkor kell, de rengeteg munka van még előttünk

Olvass tovább

Megjelenítve 8 az összesen 154 hírből