Aktuális hírek, közlemények

Góga: most úgy látom a meccset mint egy sakkjátszmát

Szülővárosa, Gyergyószentmiklós csapatában már nagyon fiatalon, aztán gyergyóiként Csíkszeredában, székelyként Galacon és Románia válogatottjában, majd újra Gyergyószentmiklóson: Góga Attila mindenhol kiérdemelte, hogy mezén viselhette a csapatkapitánynak járó C betűt. Kivívta csapattársai, az ellenfelek, és azok szurkolóinak is a tiszteletét. A kapitány most már edzőként segíti a Gyergyói Hoki Klubot.

Olvass tovább

A magyar válogatottban játszani mindig megtiszteltetés

Gyergyói játékos több is szerepelt már Magyarország jégkorong válogatottjaiban, a felnőttek között és korosztályos csapatokban is. Azonban most először fordul elő, hogy a nemzeti együttesnek Gyergyószentmiklós felnőtt csapata ad játékost. Szigeti Ákossal beszélgettünk, aki csütörtökön és pénteken Lengyelország ellen segítheti Magyarország csapatát.

Olvass tovább

A Sportullal kezdünk, Brassóra készülünk

A Gyergyói Hoki Klub számra is elkezdődik a Románia Kupa. Galacon a Sportul Studențesc lesz ma 13 órától az első ellenfél. Nem lenézve őket de az igazi nagy kihívás a pénteki, Corona elleni összecsapás lesz.

Olvass tovább

A rájátszásra kell készen állnunk

Alapos átalakuláson esett át a Gyergyói Hoki Klub a magyarországi túránk óta, most pedig itthoni Erste Liga mérkőzések várnak ránk. Cél, hogy meccsről meccsre javuljunk. Már most szeretnénk megnyerni a találkozókat, de igazából a rájátszásra kell készen állnunk – szögezi le edzőnk, Szilassy Zoltán.

Olvass tovább

Szurkolói mezek

Olvass tovább

Sapkák, sálak

Olvass tovább

Korongok GYHK logóval

Olvass tovább

Kulcstartók GYHK logóval

Olvass tovább

Megjelenítve 8 az összesen 119 hírből