Aktuális hírek, közlemények

Kezünkbe vesszük az utánpótlás nevelést

Ezennel bejelentjük: saját utánpótlás nevelő központot hoz létre a Gyergyói Hoki Klub Gyergyószentmiklóson, amely 2021 májusától elkezdi a működését.

Olvass tovább

Rálépünk a döntő fele vezető útra

A Gyergyói Hoki Klubra mától új kihívás vár. Indul a romániai jégkorongbajnokság rájátszása. Hat hét kényszerpihenő után senkinek nem lenne könnyű egyből csúcsformában játszani, de muszáj minél hamarabb felvennünk a ritmust. Szilassy Zoltán rámutat: az első harmad lesz a kritikus Brassóban.

Olvass tovább

Egy fejezet lezárult

A csoda elmaradt, a Gyergyói Hoki Klub számára a negyeddöntő jelenti idén az Erste Ligában a végállomást. A székely párharcban a Csíkszeredai Sportklub behúzta a negyedik győzelmét és ezzel ők kerültek az elődöntőbe.

Olvass tovább

Nem sikerült az egyenlítés...

Nagyon kellett volna az egyenlítés, de nem jött össze. Az első harmad kiváló játékát nem tudtuk folytatni 60 percen keresztül, megingásainkat pedig sorra kihasználta a Sportklub. Kedden győzelmi kényszerben lépünk jégre az 5. meccsen.

Olvass tovább

A vereség csúnya, de menni kell előre

A rájátszás harmadik mérkőzésén a Gyergyói Hoki Klub nem azt az arcát mutatta, mint amit a két csíkszeredai meccsen produkált a csapat. Görcsösebbek voltunk, sokat hibáztunk és ezt a Sportklub büntette. Felejtsük el, menni kell tovább.

Olvass tovább

Itthon is „hiriges” meccsek jönnek

Szilassy Zoltán: Hasonlóan „hiriges” mérkőzésekre számítok, mint amilyen az első kettő volt. Ahogy a második mérkőzés előtt mondtam, győzelemért megyünk vissza Szeredába, most pedig ugyanúgy mondom, hogy győzni akarunk a hazai meccseken is!

Olvass tovább

Óriási csatában egyenlítettünk

Heroikus küzdelemként jellemezte az Erste Liga rájátszás második összecsapását edzőnk, Szilassy Zoltán. Persze, igaz ez az első meccsre is, és ez is, ami elvárható egy székely rangadótól. Óriási és legfontosabb különbség, hogy most a végén mi lőttük be a győztes találatot.

Olvass tovább

Közel voltunk, hogy elvegyük a pályaelőnyt

Nagyszerű mérkőzést játszottunk Csíkszeredában az Erste Liga rájátszás nyitányán. Ahogy várható volt, ez a székely play-off csata nagyon kiélezett párharc, apró dolgok döntenek. A folytatás még simán a miénk lehet.

Olvass tovább

Megjelenítve 8 az összesen 129 hírből