Aktuális hírek, közlemények

Vincze Péter: itt mindenki győzni szeretne

Az alapszakaszban 39, a rájátszásban további 11 pontot tett a közösbe Vincze Péter. Így volt ő az aranyérmes Erste Liga szezonunk egyik legjobbja. 16-osunk szerződést hosszabbított, a következő szezonban is piros-fehérben játszik!

Olvass tovább

Minden play-off meccset 0-0-ról kell kezdeni

Kreatívabb, gyorsabb csapat vagyunk, mint Brassó és ha a fizikális harcmodorban egyenrangúak leszünk, az jó párharcot fog kihozni – szögezi le Szilassy Zoltán vezetőedző. Jön az Erste Liga elődöntő.

Olvass tovább

Leraktuk az alapot a rájátszásra

Előttünk a rájátszás, várjuk, hogy jöjjön az Erste Liga szezon legfontosabb része. De még mielőtt ide érnénk, Szilassy Zoltán vezetőedzőt kértük, értékelje, milyennek látta ő a Gyergyói Hoki Klub idei alapszakaszát.

Olvass tovább

 Daniel Trancă is piros-fehérben folytatja!

Újabb fontos lépés a következő évek csapatának felépítésében, hogy még egy meghatározó játékosunkkal megegyeztünk: Daniel Trancă is aláírta új szerződését, amely 2+1 évre szól. Ő is a Gyergyói Hoki Klubnál marad!

Olvass tovább

Hatalmas rutint hoz Gyergyóba Jyri Marttinen

Bajnoki címet nyert a Finnországban, világbajnoki ezüstérmes. Hazája élvonalában több, mint 800, a svéd elitben közel 200 meccset játszott, ezt a tapasztalatot hozza magával Gyergyószentmiklósra. Ő új hátvédünk, Jyri Marttinen!

Olvass tovább

 Imre Patrik is hosszabbított!

Miközben zajlanak az alapszakasz mérkőzések és közeledik a rájátszás, a háttérben is folyik a munka, a következő évek csapatának építése. Ennek fontos eleme, hogy  egy újabb hátvéd, Imre Patrik is meghosszabbította a szerződését a Gyergyói Hoki Klubnál!

Olvass tovább

Fejes Nándor még évekig velünk marad!

További 2+1 évre szóló szerződést írt alá Fejes Nándor a Gyergyói Hoki Klubbal. Kiváló hátvédünk jól érzi magát piros-fehérben, fel sem merült benne, hogy más Erste Ligás csapatnál folytassa. Mindig a következő meccsre figyelünk, de több évre tervezünk előre. Csapatunk építésének újabb nagyon fontos lépése ez a szerződéshosszabbítás.

Olvass tovább

Életet menthet az odafigyelés

70 férfi számára lesz ingyenesen elérhető az a szűrővizsgálat, amelyet a Gyergyószentmiklósi Municípiumi kórház biztosít. Ehhez a Gyergyói Hoki Klub biztosította a szükséges anyagiakat, kampányunkkal pedig sokak figyelmét felhívtuk a szűrővizsgálatok fontosságára.

Olvass tovább

Megjelenítve 8 az összesen 182 hírből