Aktuális hírek, közlemények

Ádám Zsolt: nagy kihívás, hogy itt játsszak és segítsek megvédeni a bajnoki címet

Még 20 éves, de már a negyedik szezonját kezdi meg a felnőttek között Ádám Zsolt. A Gyergyói Hoki Klub új játékosa kellő önbizalommal várja, hogy bemutatkozhasson piros-fehérben. Hisz ebben a csapatban, ebben a lehetőségben.

Olvass tovább

Silló Arnold: tudom, hogy mire vagyok képes és mi lakozik bennem

A korábbiakhoz képest kevesebb lehetőség jutott neki az elmúlt idényben, de amikor megkapta, akkor mindig bizonyított. Emlékszünk jól például a Sportklub elleni felejthetetlen feltámadáskor a nagyon fontos góljára, vagy amit a Tüskében lőtt az Erste Liga döntőben a Fradinak. Most is készen áll, hogy hozzátegye a magáét a címvédéshez. 

Olvass tovább

Jimi visszajön és nyerni akar!

Mi van Jimivel? Tud még játszani, ha igen, akkor visszajön még hozzánk? Sok szurkolót foglalkoztatott ez a kérdés az elmúlt hónapokban. A nyár egyik legjobb híre: igen, Jimi Jalonen jövőre is piros-fehérben játszik. Boldog, hogy itt lehetett a csapattal az Erste Liga győzelem pillanatában és jövőre is nyerni akar velünk.

Olvass tovább

Ő az X-faktorunk. Akkor a legjobb, amikor a legjobban kell

Öröm vot nézni a játékát az egész szezon alatt, de kivételes képességei még inkább előjöttek a rájátszásban. Nem véletlenül, sőt teljesen megérdemelten lett ő a MVP. Sébastien Sylvestre továbbra is piros-fehér marad!

Olvass tovább

Szabó Tas és Molnár Ákos: rengeteg munka vár rájuk

Minden sportoló életében az egyik legnagyobb  lépcsőfok az, amikor az utánpótlásból kiemelkedve beléphet a felnőttek világába. A Gyergyói Hoki Klub két tehetséges hátvéd előtt nyitja meg most ezt az utat. Ismerjük meg Molnár Ákost és Szabó Tast!

Olvass tovább

Konsta Mesikämmen: a védelem a legfontosabb!

A 27 éves, balkezes hátvédet már ismerhetjük, ellenfélként láthattuk a Ferencváros elleni csaták során. A tavalyi, zöld-fehér szezonját megelőzően hazájában főként a második vonalban, vagyis a Mestisben szerepelt több csapatban is, de az elitben is voltak mérkőzései mielőtt szlovákiai, lengyel és francia együttesekben légióskodott volna. Konsta Mesikämmen mostantól a Gyergyói Hoki Klub játékosa.

Olvass tovább

Csiszer Ádám lépcsőfokokat lépne előre

Sokkal jobb szezonja is lehetett volna Csiszer Ádámnak, ha nem jön a sérülés, ami miatt sok meccset ki kellett hagynia, a rájátszásban is csak kevés jégidőt kaphatott így. Ami történt az csak még inkább motiválja, hogy jövőre még inkább megmutathassa, hogy mit is tud. 

Olvass tovább

Császár az Erste liga cím mellé a romániai aranyat is szeretné bezsebelni

Harmadik szezonját kezdi meg piros-fehérben Császár Hunor, akit az Érdi Jégcsarnok konditermében értünk utol telefonon. Az előírt gyakorlatok végzése közben válaszolt a kérdéseinkre. Keményen dolgozik, mert újabb trófeákat szeretne nyerni a Gyergyói Hoki Klubbal. 

Olvass tovább

Megjelenítve 8 az összesen 195 hírből