Aktuális hírek, közlemények

Demeter Arnold: olyan kapus akarok lenni, akivel igazi kihívás szembenézni

Még gyerekként költözött Gyergyószentmiklósról Csíkszeredába, a Sapientia U23-nál kóstolt bele a felnőtt hoki világába, hogy mostantól itthon, piros-fehér mezben fejlődhessen tovább Demeter Arnold. Cél, hogy meghatározó szereplővé váljon a GYHK kapujában.

Olvass tovább

Tódor Csaba: az ember mindenhol ki kell harcolja a helyét

Tódor Csaba Gyergyószentmiklóson született és nőtt fel, és két éve már az Erste Ligában is bemutatkozhatott csapatunk mezében. A 21 éves hátvéd 3 év tapasztalatszerzés után hazatért a Sapientia U23-tól, és kellő önbizalommal készül arra, hogy a GYHK alapemberévé válhasson.

Olvass tovább

Császár Hunor: egy technikás, kombinatív, keményen dolgozó csapatjátékos

17 évesen kóstolt bele az Erste Liga világába és azóta 3 szezont végighokizott a sorozatban Császár Hunor, aki már az idei nyári alapozás kezdete óta velünk készül az új szezon kihívásaira. A Titánok egyik legjobbja volt, és várhatóan a GYHK színeiben sem fogják szeretni az ellenfelek.

Olvass tovább

Sárpátki Tamás: itt Gyergyóban nagyobb szükség van rám

Sárpátki Tamás-Róbert az egyike azoknak a székely jégkorongozóknak, akik nagyon fiatalon Magyarországra kerültek, és ott a legmagasabb szinten is megállták a helyüket, de most hazatérnek Székelyföldre, Gyergyószentmiklósra. Meghatározó játékosként szeretné hozzátenni a maga részét a GYHK sikereihez.

Olvass tovább

Rasmus Rinne a GYHK-nál éli tovább az álmát

Rasmus Rinne érkezésével a kapusposzton felmerült problémát megoldottuk, tapasztalt hálóőrrel erősítettük meg csapatunkat. Egy 195 cm magas, 31 éves finn kapus áll a GYHK ketrece felé tartó korongok útjába.

Olvass tovább

Matias Haaranen: a csapat céljai a fontosak

24 éves finn hátvéddel erősödik a csapatunk védelme, Matias Haaranen-től nem csak a védekezés stabilitását várjuk, hiszen igencsak jeleskedik a gólok, gólpasszok termelésében is.

Olvass tovább

Sébastien Sylvestre: győzni akarok, ez a legfőbb célom!

Kanadai centerrel erősödik a csapatunk, fiatal, sikerre éhes és egyben tapasztalt játékos érkezik a támadószekcióba. Köszöntünk Gyergyóban Sébastien Sylvestre!

Olvass tovább

Bodó: látszik, hogy itt komolyan veszik a jégkorongot!

Legújabb igazolásunkat sem bíztuk a véletlenre, olyan csatárt hoztunk, aki igencsak otthonosan érzi magát az Erste Liga csapatainak kapui előtt. Bőven pont/meccs fölötti az eredményességátlaga a ligában Bodó Christophernek. Ezt a szintet akarja nálunk is folytatni.

Olvass tovább

Megjelenítve 8 az összesen 142 hírből